SE233 PS

Vi holder din Toyota godt kørende!

Vi tilbyder flere forskellige niveauer af service til din Toyota. Husk, at når du overholder serviceintervallet, og din Toyota får foretaget et Sikkerhedstjek hver anden gang, så opretholdes fabriksgarantien på din Toyota. 

Vi bruger kun originale reservedele til din Toyota, hvilket betyder at du får 3 års garanti på hver ny del, vi anvender til din Toyota.

Med en serviceaftale, betaler du et fast overkommeligt beløb hver måned, og du undgår derfor uforudsete udgifter, når din bil skal til service.

Vi passer på din bil

Når din bil er på vores værksted, så er du sikker på at de teknikere der laver service eller andet på din bil er uddannet i netop din bil. Vores teknikere er opdateret indenfor de nyeste teknologier og processer, så de kan udføre deres arbejde bedst muligt.

Vedligehold bilens klimaanlæg

Når sommeren kommer, er det en rigtig god ide at få tjekket bilens klimaanlæg.  Hvert år mister klimaanlægget kølemiddel, og selv på nye biler mister de op til 10% af væsken hvert år. Hvis du får det serviceret årligt, evt. i forbindelse med skift til sommerdæk, så kan du undgå dyre reparationer på dit anlæg.

Pris for service af din bils klimaanlæg inkl. kølemiddel 995 kr. (Inkl 100g. kølemiddel)

Ens klimaanlæg kan godt komme til at lugte, og dette skyldes de bakterier der er i ens klimaanlæg. Så det kan derfor være en fordel at få det renset en gang i mellem.

Vi anbefaler derfor at desinficere fordamperen i din bils klimaanlæg en gang årligt.

Pris for rens af din bils klimaanlæg kun 295 kr.

Polering af lygter

For at din og de andres bilisters sikkerhed er i top, er det rigtig vigtigt at dine forlygter lyser op, så godt som de kan. Med en lygtepolering er dine lygter næsten lige så god som nye.

Dine lygter er konstant udsat for slid når du kører. De bliver slebet matte af sand og småsten, hver gang du kører i din bil. I de værste tilfælde vil din bil ikke kunne gå igennem et syn. 

4-hjulsudmåling / sporing

Med en sporing af dine hjul, sikre du at dine hjulindstillinger er korrekte.  Har du f.eks. påkørt en kantsten eller der har været et hul i vejen, kan det være en fordel at på dine hjul sporret på ny.

For er der rykket på dine hjulindstillinger, vil du få unødvendigt slid på dine dæk, det vil give dårligere vejgreb og kan potentielt ødelægge dit styretøj.

Reklamefolie og wrapping

Hvis du gerne vil ses, er reklamer på bilen en rigtig god mulighed.

Alle biler kan få reklamer af folie på, eller du kan få bilen helt pakket ind i kvalitetswrap.

Wrap er en økonomisk og effektiv metode til at få bilen "malet" da man kan få bilen i netop den farve man ønsker. Når man ikke vil have bilen i den farve mere, kan det let afmonteres, så bilen står som da du pakkede den ind. Wrap skader ikke lakken.

Reklamer findes i mange afstøbninger, lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til din bil. Reklamen printes på folie og sættes herefter på din bil. Folien kan fjernes efterfølgende hvis man ikke ønsker det siddende.