VORES GRENAA AFDELING -

ER AUTORISERET NISSAN SERVICE VÆRKSTED.

VORES LØFTE - DINE FORDELE

Som Nissan kunde kan du opnå store fordele. Hos os får du adgang til særbehandling, der hele tiden udvikler sig. Vi tager os af dig.

 

GRATIS LÅNEBIL

GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS MED DIN MOBILITET

Ved aflevering af din bil til service eller reparation gør vi alt, hvad vi kan, for at du kan køre videre. Book på forhånd, så sørger vi for gratis lånebil eller anden transportløsning.

NISSAN ASSISTANCE VEJHJÆLP

LØB IKKE TØR FOR MULIGHEDER, VÆLG VEJHJÆLP

Vi lover altid at holde dig kørende. Har du en uforudset hændelse, garanterer vi, at du vil modtage vejhjælp 24/7. Hvor end du er, uanset hvad der er sket ring til os (+45) 70 14 01 47 og vi kommer til dig.

GRATIS SUNDHEDSTJEK

VÆLG OVERBLIKKET, FØR HVER BESLUTNING

Vi lover, at give din bil et gratis sundhedstjek, når den er til periodisk serviceeftersyn eller reparation. Du får også et tilbud på forhånd, så du ved, hvad der skal laves, og hvor meget det vil koste.

PRISMATCH

VÆLG SIKKERHEDEN VED ALTID AT HAVE DET BEDSTE

Vi lover, at vi giver din Nissan en udsøgt behandling. Det kan vi takket være vores toptrænede teknikere som arbejder med Nissan's specialværktøj, efter de nyeste standarder. Vi ved, hvad din Nissan behøver - og vi garanterer, at du får mest for pengene hos os. Vi matcher altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud - inklusiv originale Nissan reservedele og arbejdstimer - inden for 25 km fra dit lokale værksted.