Toyota Hybrid

Med en hybridbil har du en el- og benzinbil i én, dette betyder ingen ladestop, da den altid er opladt! Men hvad er en hybrid og hvordan virker en hybridbil egentligt.

Hvad er en Toyota Hybrid?

Som nævnt så er en hybridbil, en bil der kører på både el og benzin.  For dig betyder det at du kan køre mere brændstoføkonomisk, men uden at du skal gå på kompromis med komforten. En Toyota Hybrid løber aldrig tør for strøm, du skal blot tanke den, så du ikke løber tør for benzin. Ønsker du en bil der kan køre længere på ren el, så kunne en Plug-in Hybrid måske være noget for dig, for her har du mulighed for at oplade den med en ledning, så du får en længere rækkevidde på el.

I videoerne her på siden kan du få et bedre indblik i, om en Toyota Hybrid er noget for dig.

Skal en hybridbil oplades?
Er hybridbiler sjove at køre?
Er hybridbiler dyre?

Se hvilke Toyota modeller du kan få som hybridbil

Yaris Hybrid

Corolla Hatchback Hybrid

Corolla Touring Sports Hybrid

C-HR Hybrid

RAV4 Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid

Camry Hybrid

Prius Plug-in Hybrid

Brugt Toyota Hybrid

Har en Toyota Hybrid overholdt sine serviceeftersyn på et autoriseret værksted, så kan du trygt vælge en brugt Toyota Hybrid. Når en Toyota Hybrid har været til service hos os, så har den fået det årlige Hybrid Helbredstjek og det gør at den er dækket af garanti i op til 10 år.  En Toyota Hybridbil er designet til at holde i rigtig mange år, og batteriet er lavet så det kan holde hele bilens levetid.