You Plus Landing Page 1

Vores kundeløfter til dig

Når du melder dig ind i vores You+Nissan fordelsprogram kan du som kunde opnå store fordele. Du får adgang til særbehandling, der hele tiden udvikler sig. Det er vores løfte - og dine fordele!

GRATIS LÅNEBIL

Vi sørger for, at du kan køre videre imens vi har din bil inde til reparation eller service. Book tid på forhånd, for så er vi sikre på at vi har en gratis lånebil til dig, eller en anden transportløsning.

PRISMATCH

Vi lover, at det er toptrænede teknikere der skal lave din bil. De arbejder med Nissan specialværktøj og de nyeste metoder. Fordi vi er uddannet i din bil, så ved vi hvad din Nissan behøver og vi ved at  du får mest for pengene hos os.

Vi matcher altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedtilbud inkl. originale Nissan reservedele og arbejdstimer inden for 25 km. fra os, dit lokale Nissan værksted.

NISSAN ASSISTANCE VEJHJÆLP

Vi tilbyder dig 24 timers vejhjælp, uanset alderen på din Nissan.

GRATIS SUNDHEDSTJEK

Når du er til periodisk serviceeftersyn, basisservice eller reparation, så får du et gratis sundhedstjek på din bil. Du får et tilbud på forhånd, så du ved hvad der skal laves og hvor meget det vil koste.